Flower Crown hiasan kepala

May 10, 2014

Assalamualaikum ^^





ehemmm.. Princess Ayu wanna say hye to uols.*princess sangat. hai kengkorang ! bikin apa weekend nie. celebrate mother's day ke tuu. sebenarnya hari hari pon hari ibu tau. takmau buat baik dengan ibu sempena hari ibu je tau. Selamat Hari Ibu buat ibuku, Puan Faridah. jasamu tak ternilai dengan wang ringgit. hanya Allah dapat membalasnya. terima kasih kerana telah bertarung nyawa melahirkan ku ke dunia ini. Selamat Hari Ibu jugak buat atok yang dah bersusah payah membesarkan dan mendidik gadis ini hingga mencecah 26 tahun dah.*haaa, tua dah kau. atok ibarat ibu ke dua buatku. terima kasih atas jasa kalian berdua. Alhamdulillah :')

ok dah.*kesat air mata. berbalik kepada gambar di atas tuu. ada yang pm bertanya dekat mana aku beli that flower crown yang atas kepala aku tuh. tak boleh nak jadi princess betol betol, feeling ala ala princess pon jadik lah. tak gituuuu. mula mula ingat nak beli yang ada bunga besar besar tu. siap ada daun daun. akar akar kayu bagai. pikir pikir balik, alahaiii, rasa macam aku tanam pokok bunga je atas kepala. hahaha.. sampai lah jumpa yang tercomel ni, tak crowded sangat dan bunga bunga pon tersusun elok. apa lagi, terus grab laju laju. aku beli ni dalam Instagram. cuba cari @mary_yam. follow lah beliau ye. then, shopping puas puas sampai lebam. alang alang tu, follow lah dahku @hatiehidayu. *phewww, sempat lagi promote. hahaha..


till then, kbaiii !    




You Might Also Like

4 comments

  1. teringin gak actually. ala pwinces gitu

    ReplyDelete
  2. comeynya..nak try pakai bole hihi

    ReplyDelete
  3. sha tag ayu :P
    http://www.opzzpinky.my/2014/05/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
  4. cantik untuk gadis2 pakai kan..kreatif anak2 sekarang ni..

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih

FOLLOWERS