Lotion Mustajab Bau Delima

Assalamualaikum ^^

putih putih melati, 
merah merah delima, 
siapa yang baik hati, 
pasti ku terima... lalalalalala ~

sedap pulak bila telinga melayan lagu neh.hehehe.mengupdate entri dikala hujan tengah renyai renyai sambil lagu ST 12 - Putih Putih Melati berkumandang di radio.memang perghhhh.terbaik ! maaf lah sebab dah lama takde entri baru dari aku.hari ahad je la rasa macam ada masa lapang.ada masa dengan family.baru rasa bebas seperti burung yang berterbangan kat langit tuw.eceyyyy :)

kalau dulu boleh jadi burung hantu berjaga sampai tangah malam sambil berblogwalking ke belog rakan tapi sekarang dah jadi ayam kampung yang bila malam masuk reban dan tido ! hewwww.kadang kadang tak sampai pukul 10 malam pon mulut neh dah ternganga nganga menguap macam baby baru 2,3 bulan.errrrrrrr -_-'

sekarang nie best sangat bila nak masuk tido sebab boleh sapu lotion kegemaran.baunye memang superb ! wangi bau buah delima ! lena abes sampai kalau orang geletek kaki pon dah tak sedar.huuuuu ^^ sesape yang belom join segmen miss hearty lagi meh la join ramai ramai.sempat lagi neh.insyaAllah nanti kalau ada rezeki boleh buat Giveaway pulak :)


pon pon ~ tumpang lalu..nak jadi model lotion mustajab nie jap.boleh kan? heeeeee :D


Comments

  1. bestnya....kalau yang dulu tak tahan bau...hehe

    ReplyDelete
  2. nnti dya join contest tu ye..skrg ni busy lagi nk join.. :(

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih