jangan pandang rendah pada rumah atas pokok

Assalamualaikum ^^

hai korang.lama tak tunggu aku update belog? lama kan ! maaf la eh.sekarang nie boleh update waktu malam je.waktu siang sibuk mencari rezeki.muehehehe :D tapi jangan jemu jemu singgah sini baca entri tau.kalau korang tak jenguk sini aku touching okay ! selalu selalu lah blogwalking sini yepp.hehehe.

korang korang...
korang suka tak kalau one day nanti korang kena tinggal atas pokok? masud aku buat rumah atas pokok lah.mana lah tau kan one day nanti kawasan darat bumi ditakluki oleh alien a.k.a makhluk asing kew.then, korang nak tinggal mana? laut? bahaya kot.huahuahua.*gurau jek.tapi, buat rumah atas pokok pon cun apa.comel je aku tengok.kalau pandai design, buat bagi lawa lawa, konfem ohsem punya ! :)

neh ada contoh contoh treehouse yang boleh dijadikan teladan & tauladan untuk korang semua.huhuhu

::
::
::
::
::
















































*kalau banjir neh tentu tentunya umah korang tak kena air.hewhewhew :p




sumber : tekan SINI

2 comments:

  1. suka tengok tree house yg awesome! kdg2 rasa nk ada tree house sndiri aje.. haha :D

    ReplyDelete
  2. My friend mmg ada rumah atas pokok menghadap laut.mmg itu rumah dia kalau nak melawat dia boleh je dia sangat humble :)

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih