setialah padaku

Assalamualaikum ^^

fuiyoooooooo ~ dah lama gila aku tak jenguk belog neh.rindu amat dengan korang semua !! :) nak hapdate memang tak sempat arr.banyak benda aku nak citer dengan korang semua tau.tapi lately neh aku sibuk cari rezeki.huhuhu.bila poket kering,habuk pon tarak hidup jadi tak best okeh.

aku post entri neh semata-mata nak buat announcement penting kat korang semua.belog CHERITA HEARTY hidup lagi tau.pleseeeeeeeee la jangan unfollow aku.sobsssss T___T bila bukak belog tengok angka follower berkurang sedeh gilar tau.hampa rasanya hati nie ;( tolong la setia dengan aku macam korang setia dengan bf @ gf korang yekk.hehehe

tunggu next entri pulak ea.tido dulu.selamat malam sayang2ku sekalian ^^

Comments

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih