Menaiki Cruise di Han River


Assalamualaikum.

Let's cruising! Antara aktiviti malam yang korang boleh lakukan di Seoul adalah dengan menaiki Eland Cruise melayari sepanjang Han River. Sangat berbaloi! Ya Allah, pemandangannya sangat cantik. Dengan bertemankan kedinginan angin yang sepoi sepoi bahasa. Lampu lampu bergemerlapan indah sana dan sini. Ramai juga pasangan yang datang dating sini sebab suasana yang sangat romantika de amor. Selain itu. korang boleh juga saksikan Rainbow Fountain Show di Banpo Bridge. Fountain show ni ada waktu malam je. Kalau korang naik cruise di siang hari tak dapet la nak nengoknya ye. hehehe

Kitorang datang tempat ni masa last day dah . Besok tu dah nak balik Malaysia. So, dia punya emotional level tu tahap rasa nak nangis atas cruise dah. Rasa sayang nak tinggalkan Seoul. Rasa takmau balik Malaysia. sobsss. Till we meet again Seoul. InsyaAllah. Dah, jom layan gambar yang menarik bawah ni haa



Hamboi orang belakang tuu. hahaha


Sis Zarina tengah belikan tiket

Posing duluuu


45,000 won untuk 3 orang

Di sambut baik oleh crew kapal


Port ni yang rasa romatik sangat

Taken by sis Zarina

That's our cruise. Baru berlepas dari terminal. hehehe





Excited sangat sampai gambar pon blurrr. hahaha



Bila sampai je bawah bridge ni semua orang pakat lari kelam kabut masuk kapal balik. Takot basah lencun. Tapi best apa main ayaq kan. hahaha

Kebetulan masa ni ada sorang mamat korea ni buat surprise event untuk awek dia. Dia propose awek dia depan kami semua kot. Siap nyanyi lagu jiwang karat pulak tu. Nasib suara dia sedap. Auww, she's a lucky girl! Jelesss




Comments