Keindahan Naksan Park yang Memukau Pandangan

Assalamualaikum.

Hai gais! hope today is more better than yesterday. takmau moody moody k. takmau stress stress. nanti cepat tua! hahaha. ok. hari nak korek balik cerita yang dah nak basi pon. sebab dah lama peram. baru sekarang nak post. kipidap cik ayu! hahaha

Korang mesti ramai yang dah pernah visit Korea kan. Korea tu dah macam rumah ke-2 korang je kan. aku tengok setahun berkali kali pergi. baru sekarang aku faham. once dah sampai sana, belom balik Malaysia pon dah plan nak pergi lagi. hahaha.

Aku suggest korang datang ke Naksan Park ni. memang ohsem weh! pergi waktu awal pagi and make it as a morning exercise. sebab tempat ni agak berbukit bukit. so, nak sampai ke puncak, perlulah kuat fizikal dan mental. takot tergive up tengah jalan je. hahaha. sepanjang perjalanan korang akan terpukau dengan pemandangan yang sangat cantik. udara pon segar. boleh ambil gambar banyak banyak. penat pon dah tak rasa. tarikan lain yang korang boleh jumpa di park ni adalah scene location from drama Rooftop Prince dan Falling For Innocence dan ada jugak Ihwa Mural Village. Incredibly beautiful! recommended place to visit.


Adress: 2-10, San, Dongsung-dong, Jongno-guSeoulSouth Korea

Entrance Fee: Free




the entrance


korean love coffee so much!


nampak tak art tu? sangat kreatif kan



nie haa scene location yang terdapat dalam drama Rooftop Prince


flower stairs in drama Falling For Innocence. Tempat dating Min Ho & Soon Jung. hehe














my travel friends

Lepas dah turun nanti urut urut lah kaki tu ye. mesti semua skru dah longgar. hehehe

"The beauty of earth can't be describe in words. "

Comments

  1. Subhanallah.. Cantiknya gambar2 awak.. MD pon pergi jugak baru2 ni tapi tak pandai ambik gambar2 cantik macam ni.. Apapun salam kenal.. Selamat tahun baru.. Somoga tahun ni lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya inshaAllah.. MD singgah follow sini..

    ReplyDelete
  2. hai , ain datang singgah sini dan follow awak .
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih