Hello Kitty Cafe, Hongdae

Assalamualaikum.

All about kitty! All about pink! perempuan mana tak teruja dengan benda comel comel ni haa. rasa macam nak je angkut cafe ni naik flight balik Malaysia tau. nonsense! kahkah.. rasa lemah lembut sangat bila lepak dalam cafe ni. sejuk mata memandang. sejuk lagi perot menikmati minuman yang serba serbi ada muka kucing! hahaha.. Hello Kitty Cafe ni terletak di Hongik University, Hongdae. salah satu cafe yang korang patot terjah di Seoul. bersedialah untuk muntah pink!

Adress: 18, Wausan-ro 19-gil, Mapo-guSeoul 121-893South Korea



susah nak ambil gambar entrance ni tanpa ada gangguan. sebab memang kawasan orang lalu lalang sini. teksi jugak yang glamour

business hour

macam rumah dalam mimpi pulak. hekhek

masa ni tengah hujan renyai renyai. payung tak dapat ditinggalkan. maklumlah musim bunga kan. redah tetap redah
Masuk masuk je dah boleh terus order di kaunter. then, naik lah level atas untuk cari seat. bila buzzer vibrate boleh lah turun ambil order kita. self-service hokay

see, sayang nak minum coffee secomel ni tau!

mine..

kau pandang kiri pink, pandang kanan pon pink. hahaha

sebenarnya nak duduk sana tu haa. rasa lagi comel. tapi full. sedih!

bilik tidur impian

masuk bilik pakai kasut. wahhh! 

peluk la puas puas. satgi nak balik daa  T_T



level bawah ada gift shop untuk yang berniat nak shopping dan cuci mata

antara souvenir yang boleh dibeli. tapi memang tak murah lah ye. biasalah limited edition kan. hehe


 cuci mata je lah k. haha

tengok laa toilet diaa. nak masuk pon tak segan

480,000 won haa! sudikah awak belikannya untuk saya? aummm


Comments

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih