[Korean Drama] Fated To Love You

Assalamualaikum ^^

siapa peminat drama korea ? haaa, kita geng! biarlaa orang nak kata apa pon. kita layan je. bukan tak support drama melayu okeh. layan jugak laa yang mana best best. bukannya apa, drama melayu banyak sangat stereotype. sikit sikit nak pandang darjat, harta, rupa dan bla bla bla.. errr, boring! drama korea banyak genre. takde nak spesifik sangat. ada macam macam jenis cerita. romance, comedy, medical, history. barulah tak bosan. plus hero kacak, heroin cun. siapa setuju? seppp sikit! hahaha.. 

ada latest drama ni memang aku suka. 'Fated To Loved You'. serious best! berkali kali dah ulang tayang. sebab aku minat Jang Nara dari dulu lagi. memang layan semua drama lakonan dia. ada satu drama dulu dia digandingkan dengan Jang Hyuk jugak. kalau tak silap aku drama 'My Successful Story of A Bright Girl'. dulu semua muka innocent je. bajet forever young lah kononnya khennn. hahaha.. 

My Successful Story of A Bright Girl


SINOPSIS 'FATED TO LOVE YOU'. 

Drama ni mengisahkan tentang seorang gadis biasa bernama Kim Mi Young yang tak sengaja mengandung anak dari seorang pewaris perusahaan besar bernama Lee Gun. Hingga akhirnya mereka berdua terpaksa untuk berkahwin. Kerana perkahwinan yang terpaksa, mereka berdua manjalani kehidupan yang penuh dengan konflik dan masalah sebelum akhirnya mereka menyedari bahawa mereka memang telah ditakdirkan untuk bersama. Bagaimanakah kisah selanjutnya ?

  • Drama: Fated To Love You / You Are My Destiny
  • Revised romanization:Woonmyungcheoreom Neol Saranghae
  • Hangul: 운명처럼 널 사랑해
  • Director: Lee Dong-YoonKim Hee-Won
  • Writer: Joo Chan-OkJo Jin-Kuk
  • Network: MBC
  • Episodes: 20
  • Release Date: July 2 - September 4, 2014
  • Runtime: Wednesdays & Thursdays 21:55
  • Language: Korean
  • Country: South Korea

image



Comments

  1. suka jugak dorang berlakon. lelaki tu macho.. hihi

    ReplyDelete
  2. cantik cantik gambar ni , rasa macam nak tengok pula tapi tak ada masaa

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/vitamin-shaklee-bagus-untuk-kesihatan.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih