Jadual FIFA 2014

Assalamualaikum ^^

dah lama jari jemari aku tak menari samba sambil menaip entri baru. ohh, demam bola kah aku? ohh, tidak sama sekali dan tidak berkali kali jugak. sebab aku memang tak minat bola dan bukan kaki bola dan tak pandai main bola dan tak layan game bola dan cuma suka makan bebola ikan. agagaga.. 

aku tak faham kenapa mereka sanggup bangun 3 pagi semata mata untuk FIFA ! sedangkan aku sedang dibuai mimpi waktu tu. mimpi dilarikan Prince Charming dengan manaiki kereta kuda yang dihiasi bunga bunga ros merah, putih, kuning, biru. ouchh, romantik ! erkkkk.. *alang alang dah bangun, Tahajjud sekali ye :)

ada yang tanya aku, 'kau sokong team mana?' 'kau minat player mana?' berani sungguh mereka bertanya sedangkan aku ni tak tau apa apa pasal bola. errrr.. aku cuma kenal David Beckham & Ronaldo ! sadisss tak? hahaha.. aku tak tau pon team mana yang kuat, team mana yang lembik. aku sokong Harimau Malaya :p

nahhh, save jadual FIFA neh dalam phone korang. don't miss out any game okeh. heeeee ;)






Comments

  1. Saya pun tak minat bole. Oleh kerana worldcup ni 4 tahun sekali, layan je la. Walau tak layan sampai bangun tengah malam, saya ada jugak tengok highlight je.

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih