Sunday Story

Assalamualaikum ^^


yesterday  ;)



aci tak memula entri dah tempek gambo besar gedabak. hahaha.. semalam punya cerita. maraton wedding orang. nanti maraton wedding sendiri pulak. kann.. kann.. kann.. heeee ;) banyak betol kenduri kawen semalam. tapi ada jugak tak dapat attend beberapa kenduri kawen membe baik. maaf ye. Selamat Pengantin Baru buat uols. semoga kekal berbahagia hingga ke Syurga. Amin Ya Rabb.. 

ingat dah kenyang perot, cukuplah stok sampai malam kan. ahhh, teori tak boleh pakai. lapar jugak ! malam tu, masa tengah on the way hantar adik balik politeknik, singgah lah kejap nak dinner. aku order Moi Soup. memang favourite aku. kalau pegi mana mana restaurant pon, kalau ada menu Moi Soup lantas aku order terus. hihihi.. nasib rasanya tak mengecewakan aku. dan aku rasa macam nak makan lagi nanti. sedap oii. nama restaurannya H.B.D Nuriya Seafood., Thai Restaurant. lokasi di Permatang Pauh. sila silalah mencubanya ;)



moi soup. nampak tak tu telur masin. tu yang best tu ;)



Comments

  1. Kalau kat utara sebut mio sup orang faham, kalau kat selatan kena panggil bubur ayam ke, bubur daging ke. Tapi tetap kesukaan saya bila ke utara.

    ReplyDelete
  2. Amboih comel btol . Hehe pyka suke jugak dgn moi soup nie . Dap dap dapp :D

    ReplyDelete
  3. sdpnya sup tu, nak telur masin..yummy..
    ayu makin putih !! kan :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih