Kim Jong Kook dah sampai Malaysia !

Assalamualaikum ^^

Kim Jong Kook atau lebih dikenali sebagai sparta dalam rancangan Running Man telah tiba di Malaysia semalam.Tiger dah ada.Giraffe (Kwang Soo) pulak takde..huhuhu.Kim Jong Kook juga telah ditemuramah oleh radio One FM pagi tadi.Kim Jong Kook hadir ke Malaysia untuk mempromosikan album terbarunya menerusi sebuah konsert mini. sesape yang dah beli tiket mesti enjoy habes lah malam nie  =_=


kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia


kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia

kim jong kook di malaysia


*homaiii, tough giler lah Jong Kook nie ! hensem tuuuuu.rasa macam sekarang jugak nak fly ke KL.wuwuwuwuuuu ;( tak dapat bayangkan betapa ohsemnya kalau kesemua peserta Running Man datang Malaysia nanti.daebak ! daebak ! ^^








Comments

  1. Omoomo..ska giler taw running man kim jong kook tiger aummm

    ReplyDelete
  2. fuyoo pengiring kalah PM kita.. hehe hana xtau apa2 pun pasal ni. tak minat..
    mungkin satu hari nanti hana tergerak nak tengok running man. hana tengok.. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih