cuti cuti KL

Assalamualaikum ^^


tell the world i'm coming home.. tell the world i'm coming home.. erkkkk~ tak home sangat laa.rumah kat Penang neh ha.hahaha.saje je nyanyi as intro for my entry today.ahakssss.Key El here i come ! tunggu ketibaan aku disana.sediakan red carpet pleseeee.hahaha.insyaAllah kaki ku bakal melangkah ke bumi KL sabtu (26/01) ini hingga hari Isnin (28/01).dah lama gila tak jejakkan kaki ke sana.sebab diri dahku begitu setia dengan bumi Penang.weeeee~ rumah penang, belajar penang, keje penang.tengok ! betapa setianya aku dengan Penang.sepatotnya boleh dapat anugerah neh tau.hahaha

ramai sahabat tinggal kat sana.sedara pon ada.so, kena la ziarah jugak sekali sekala kan.melepaskan rindu yang terpendam.mengeratkan silaturahim.mendekatkan yang jauh :) aku memang tak arif sangat laa tempat tempat kat sana.but, don't call me "katak bawah tempurung" eh.panggil aku "gadis yang ayu" takpe.hahaha.tapi tapi tapi, kalau tempat tempat best kat Korea aku arif sangatlah.sebab pakwe aku orang sana.hahaha.*terpulang.taknak percaya pon takpe -_-'

tempat apa eh yang best kat KL untuk melepak lepak, makan makan, shopping murah murah.any suggestion from korang? hikssss.ramai tak blogger yang stay KL eh? jom jumpe ! boleh kenal kenal face to face.sebelum nie dalam alam maya je kan.hehehe.jangan risau.miss hearty tak makan orang pon.malu malu rabbit je.muehehehe :p doakan dahku selamat pegi dan selamat pulang yeah.nanti aku upload gambar sampai terjojol bijik mata korang nengoknye okek.tunggu eh eh eh -_-'




Comments

  1. AJ orang KL.....
    Jom2 jumpe.... =D

    ReplyDelete
  2. fara org k.l meh le jumpe ,heheh
    duduk k.l pun tak tahu la mane tempat best :D

    ReplyDelete
  3. Ooow habiskan cuti pjg kat kl ye.. kalau akak p sogo, pertama kompleks n jln tar jer, pusing2 sambil jamu mata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh..jalan2 sambil cuci mata yang best tuh.cuci duit sekali.ahaksss :D

      Delete
  4. akak pn seorang penduduk setia penang..
    semua kat penang, sampai dahkawin ada anak pun still kat penang :)

    ReplyDelete
  5. ala..kalu 18 da jumpa ngn sha hehe..xpa nnt next time sha p penang pla..kita jumpa ya :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih