demam cupcake :)

Assalamualaikum ^^


Alhamdulillah.. hari nie baru dapat merasa nikmat cuti setelah 6 hari keja.huhuhu.penat ohh :) tapi takpe janji duit masyuk kan.hehehe.aku dah jarang2 nak hapdate belog nie tau tapi nasiblah NUFFNANG sangatlah baik hati sebab masih sudi bagi aku BE ^^.toceh2 !

nak habaq mai kat hampa neh (kuaq dah loghat penang dia), aku memang taksub gila dengan kek.tak kisahlah kek apa pon.asalkan rasa sedap kat tekak aku.sampai mimpi pon aku bawak kek tu sekali okeh.ngeeeee :p ada sorang membe satu tempat keja aku neh dok jual cupcake.comel amat ! aku tengok sekali je terus buat order.hahaha.

memang sayang nak makan.rasa macam nak simpan buat perhiasan jekk (memang melampau laa tu kan).korang tak percaya ? kalo korang tengok gamba yang aku nak tempek sini neh,sumpah korang pon akan nak ! :) dalam cupcake tuh siap ada jem lagik.urmmmmm..memang marveles lah ! ^^

nak tengok ? ok2.jom usha2 gamba kat bawah.sila terliur dengan ghairahnya :p







 















* amacam ? comei tak ? macam tuan belog nie kan.heeeeeee ^^ harap dapat buat sendiri cupcake macam neh satu hari nanti, then, leh bagi kat someone special :)

Comments

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih