~ Ombak Rindu ~

Assalamualaikum ^^



wuhuuuuuu ^^ siyessss windu amat dengan belog ini !! dengan korang jugak !! tenkssss bebanyak tau pada korang & korang yang sudi menjenguk-jenguk sini ea.luv u ols sooo much okeh !!

ok2.dis time nak buat review filem sikit.hehehe..beberapa hari yang lepas aku dengan membe satu tempat keje gi layan Ombak Rindu woooo kat Sunway Karnival Mall Seberang Jaya.best amat okeh !! aku bagi 5 star.memang sedeh sampai tak sedar air mata meleleh membasahi pipi.cewahhhhh ayat.hahaha.bukan aku sorang je okeh.orang lain siap dengan tisu lagik :) ada yang lom tengok ? ada yang nak layan kat youtube jekk ? alaaaa.layan kat pawagam baru feeling abes :p

takpe2.meh aku nak kasi korang eksaited banyak untuk tengok Ombak Rindu.hehehe.lepas neh gi booking cepat2 tiket wayang okeh.selalu full okeh ^^



time neh siyes romantik.nak jugakkk =_='

haris tengah pujuk izzah :)

 suami isteri je leh wat camni tau.huhuhu

ooppssss.terlebeh sudaaaaaaaaaaa :p

kasih seorang isteri kepada suaminya :)

;(

lisa surihani pon ada tau dalam citer neh ^^

wujudnya orang ketiga...

izzah si gadis kampung :)

ohhh ! like dis damn much !







* haaaaaaa...caner ?! eksaited tak ? ngeeeee.cepat gi tengok sementara tengah available kat pawagam lagi tuh :) selamat menonton yekk ...jangan lupa bawak tisu  ek ^^

Comments