2011 KE 2012 – SEBELUM DAN SELEPAS !

January 01, 2012

Assalamualaikum ^^


now kembali join segmen abg ben setelah sekian lamanya mendiamkan diri.hehehe.




klik SINI untuk join sesama !



SEBELOM : aku dengan asyiknyer menghadap lappy sambil usha wish2 kengkawan kat fesbuk.aku agak malam new year mesti ramai yang online.ngeeeee ^^.sambil2 tuh minum susu panas dengan cekelat cadburry.memang mantop lah kan makan cekelat malam2 buta neh.hahaha.

SELEPAS : opocot mak kau ! detik 12.00 am 2012,tersembur susu panas depan lappy.naseb baik sikit jew.huh! tiba2 bunyik mercun kuat gila.rupa-rupanya jiran sebelah umah aku bakar bunga api.tapi chantek amat lah bila dapat usha dari tigkap bilik aku neh.dan last but not least aku menjoinkan diri dalam segmen abg ben nie :)



* done ! heppy new year !

You Might Also Like

7 comments

  1. bertahun baru di dpn lapy..

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    ReplyDelete
  2. Hai..singgah dari segmen yg sama..Happy New Year.. :)

    ReplyDelete
  3. selamat merealisasi azam 2012!! :-) semoga tahun 2012 lebih bermakna, lebih amal kebaikan.. ( ^_^ )

    http://lady-milo.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-selepas.html

    ReplyDelete
  4. Happy New Year :)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    ReplyDelete
  5. hee. melatah eh? dah follow blog ni & done like fanpage juge. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru..amboi! eksaited bilang detik tahun baru sampai tersembur air....

    mesti pakai lappy kalis air kan..eheheww..

    selamat tahun baru..dgn azam baru!!

    tukar la shoubox tu ke fibox..utk kesenangan blogger..yg lebih sexxy n ofsem taw ;D


    KEEPING BLOGGING!!

    ReplyDelete
  7. ai, salam kenal! azza juga follow disini sebagai tanda persahabatan.. Teruskan menulis, sentiasa menantikan entry baru untuk saya stalker hehe.

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih

FOLLOWERS