::Siamese food::

Apsal malam neh cik hatie kite nie rajen sngat dok post entry bnyak2 neh.ntahlerrr.bila mood baik punya mai cenggini la jadiknyer.huhuhu.hiraukan je okeh.janji korang dpt baca entry akuh.tgh sedeh nie actually sbb xdpt nk menyopping kat Padang Besar next week sbb Siam tu tgh gadoh2 la neh.kang x pasai2 peluru masok mulut.hadoiiiii.kuciwa rasanya!.xpelah.jimat duit kan(nk sedapkan hati).sebelom ni dah pegi tp trip sambil belajar ngn coursemate aku.klu g ngn family nie feel die lain skit(sbb bleh pau duit)hahahahaha.

makanan siam nie not bad la.hari tu dpt rasa makanan pelik2 sikit.tp xpelik mana pon la.nama ja pelik kot.rasa biasa ja tp sodappp lah okeh!hehehe.jom2,aku nk bg korang telan air liur bnyak2 sikit malam neh.zassssSSSSS~~~




~ni la somtam.pelik kan nama.tp dia lebih kurang cam kerabu mangga a.k.a pelam je~

~fuhhhh...licin siotttt~

~kalo yg nie xde kat padang besar tp kat chuping.hik3.cendol pulot ni femes kat ctu.memang sedap.cube la rasa okeh!~

Comments