novel baruuu...:)


last 2 weeks aku hangout ngan kwn g Prangin Mall...
shopping la ktakan,hobi ble ptptn n jpa dh msok(",)...
bli bju,ksut,dan sgala mcm lg laa,klu cter smpai esok pon x abis,heheh(cm bnyk jer)...
dh alang2 g sner,snggah la kjap kat popular...
yg kengkawan ku ni si azulia and ana dok cri bku bhasa korea,mntang2 la amik opsyen bhasa korea sem ni,huhu...
aku plak melilau la mta cri bku per yg mnarikk...
agak2 10 mnit ke hulu-ke hilir,kwn aku si ana nie suggest la bli stu novel nih,quite interesting larr,cover die pon bestt...
tjuk die aku,dia dan coklat...sper yg ske mkn coklat tu ssuai sngt la bce bku nie,trmasok la aku,heheh...jlan cter die smple,bhasa yg dorang gne pon agk sempoi,pecah perot jgak aku bca,klakar glerr...=p
mle2 hjat dihati nk bli novel yg tgh hot wktu tu(best seller),tjuk die yang sebenarnya,tlisan Aisya Sofea,tp ntah mcm mner ble tgk novel aku,dia dan coklat tu trtarik plak...
nk bli dua2 cm x trbce jer nnti,dh la bnyk assingment skang nie...
so,aku lpekn la niat aku tu,mayb next time...=p

Comments

  1. bila nak abeh baca ni ??
    -NAZA-

    ReplyDelete
  2. sabaq la cekk kak oiii...
    nk siapkn assignment dluu...

    ReplyDelete
  3. tgk sapa yg suggestkan novel tu....hahhahaha..nnt nk tau.. :-P

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih