I Miss You

August 03, 2017

Assalamualaikum ♥

Hai uols! Ada yang rindu cik ayu tak? Lamanya dah tak bersiaran dalam blog ni. Berapa ketoi ja entri dalam tahun ni kan. Sekarang pon dah masuk bulan Ogos. Time flies by so fast! Cuba raba wajah awak tu, rasa macam ada kedut tak? Haaaaa, umur dah makin dewasa! (takmau cakap tua. Sensitif). Lol. Apa yang aku perasan lah kan, masa macam berdetik terlalu pantas. Adakah bumi berputar lebih laju daripada biasa? atau itu cuma khayalan kita? Hanya Allah Maha Tahu :)

Sebenarnya aku tak tahu nak update apa dalam entri ni. Masih mencari idea. Tapi hati terasa nak jugak post sesuatu. Sebab dah rindu sangat nak menaippp. heeee. Korang boleh bagi idea tak nak update pasal apa? Buntu ni. Tolong laaa. hahaha! 

Eh, drama korea apa yang tengah hit sekarang dan wajib tonton? Dah lama rasanya tak melayan perasaan dengan oppa kacak. Menonton drama korea ni boleh jadi salah satu cara untuk kurangkan stress dan tension. Tak percaya? Cuba try test. Jangan marahkan aku haa kalau korang dah ketagih nak tengok lagi dan lagi. hahaha. Cik ayu blah dulu naaa. Tunggu nanti cik ayu update lagi. K baiii (maaf banyak merapu meraban)


'You' tu i refer to blog i okay. Jangan salah faham sebab i don't have 'someone' to miss right now. hahaha

You Might Also Like

1 comments

  1. i miss u dear, haha..update cepat2 plss..nak baca gakk

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih

FOLLOWERS