Lee Kwang Soo bijak !

Assalamualaikum ^^

korang dah layan Running Man episod 174? hadoiii, lawak tak menahan. habeh tersembur cekedis aku sebab gelak punya pasal. HAHAHA... tengok Running Man nie tak pernah nya tak gelak. makin gelak guling guling lagi ada lah.

episod 174 memang lain dari yang lain sikit. nak tau kenapa? jom baca dekat bawah nie :)




petikan daripada Sinar Harian...


" MUNGKIN peminat rancangan realiti popular Korea Selatan, Running Man mengetahui bahawa salah seorang pelakon program itu, Lee Kwang Soo adalah peserta paling bodoh.

Namun baru-baru ini dalam episod terbaharu, The Number Race, Kwang Soo diakui bijak oleh ahli kumpulannya, pelakon Lee Seung Gi.


Sering tampil dengan karakter bodoh dan naif, dia mengejutkan rakan sepasukannya dengan jawapan teka-teki yang betul dalam misi terakhir.


Bertindak sebagai ketua kumpulan, mereka berjaya menjawab semua soalan dengan tepat.

Dalam episod ini, selain Seung Gi sebagai artis jemputan, ia turut dimeriahkan dengan kehadiran penyanyi Bora (Sistar) dan pelakon cantik, Han Hye Jin."












Comments