dapat 5A, hadiah Mini Cooper sebijik !

Assalamualaikum ^^

nasiblah dulu aku tak dapat 5A dalam UPSR.kalau tak, dah lama aku mintak parents hadiahkan aku mini cooper kaler pink sebijik.tapi yang saiz sebesar tapak tangan je lah kot.mana mampu dapat yang betol betol punye.hahaha..

tapi, zaman sekarang kan ramai yang dah kaya raya.anak nak apa pon mak bapak boleh bagi.huntonglah budak sorang nie.dapat 5A je, ayah dah hadiahkan mini cooper sebijik.tahniah ye dek ! baru umur 12 tahun tu.korang ado? entah entah nanti dah besar sikit dapat pulak volkswagen katak tu sebijik.daebak ! daebak ! apa apa pon kejayaan yang kita raih semuanya berlaku atas kehendak Allah.semoga kita sentiasa bersyukur di atas segala nikmat yang Allah kurniakan.Alhamdulillah..


*taken from facebook








6 comments:

  1. haih...kite pun tak mampu nak pki mini cooper...ni kan bdk sekolah 12 thn

    ReplyDelete
  2. fuyoo.. dulu masa dpt 5A PUN X dpt per2 huhu

    ReplyDelete
  3. perggg...masyukk..untunglah dia..hahaha

    ReplyDelete
  4. mna boleh drive lgi. kesimpulannya, ayah dia jgk lah bawa. hahaha

    ReplyDelete
  5. saya follow.. jemput join contest pertama saya untuk memeriahkan lagi. http://wannurrr.blogspot.com/2013/11/contest-im-diva.html :)

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih