say hello to October !

Assalamualaikum ^^


eh, dah October rupanya.kalau di overseas, dah masuk season Autumn la kan.huiii, cepatnya masa berlalu.oh, kenapa ? kenapa ? aku panik nie tau.26 September yang lalu genap dah umur aku 25 tahun.tetttttt.... dah terbocor rahsia pulak.ok, takpayah cakap pon takpe.memang aku tau aku dah tua.tskkkk T_T .tahun depan, my age will turn to 26? oh my gojes, it happen so fast.sepatutnya dalam kiraan aku, umur baya nie, i should have 2 or 3 childrens already.but, my plan dah tersasar, tersongsang dan terpesong jauh ke Laut Cina Selatan.hewwww~

manusia hanya mampu merancang kan.Allah yang menentukan segalanya.insyaAllah perancangan Allah jauh lebih indah dan terbaik buat kita.yang penting jangan berhenti berusaha dan berdoa pada-Nya.sebenarnya, aku nak lagi bebel panjang panjang nie.tapi, sekarang waktu keje.curik masa sikit je sementara dokumen tak bertimbun lagi atas meja.huhuhu..kalau nak update waktu malam, memang jangan haraplah.pukul 10 dah pengsan atas katil.herrrr -_-'



Birthday girl yang tak berapa nak muda lagi dah.sobsssss *lap air mata :'(










Comments

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih