DIY : Doorgift's Tag for Engagement Day

Assalamualaikum ^^ 

ini lah sepupu sepupu kesayangan aku.. ahakkkkk


tiga tiga orang manusia nie bujang lagi tau. hehehe.. tapi yang tengah tu dah nak bertunang. so, she is taken already. one step closer gitewww. i am so so so happy for her ! tumpang eksaited dan tumpang amik berkat orang kata. huhuhu.. yang si jejaka tu bakal menyusul pulak nanti. coming soon.. dua dua dah taken. tak boleh nak mengorat okey. yang tudung pink tu? entahhh. single & available kot. hmmm.. T_T takpe takpe. muda lagi ape.*sedapkan hati. jodoh belom sampai kan. sabar itu besar ganjarannya. yang lambat itu adalah yang terbaik & terindah. In Shaa Allah :) doa doakan ye.

semalam dengan hati yang senang riang, berjaya jugak siapkan doorgift tag untuk E-Day my sepupu. DIY lagi jimat daripada nak tempah dengan orang kan. tapi, ermmmm.. kalau korang nak tempah dengan aku lagi lah dialu-alukan. hahaha.. 


tadaaaa~ done ! simple je. berminat nak order? boleh contact aku. hehehe..


Comments

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih