pencarian SPONSOR untuk mini GiveAway by Miss Hearty

Assalamualaikum ^^

dengan lafaz Bismillah, aku nak buat satu mini GiveAway untuk pembaca blog kesayangan sekalian.suka tak? suka tak? sila lah lompat terkinja kinja dengan gaya paling kiut sedunia.ihikkkk.. orite, tapi sebelum tu aku nak cari SPONSOR dulu.nak meramaikan penyertaan dan memeriahkan suasana gituuuu ;)

kalau boleh sponsor tu haruslah ikhlas menyumbangkan sebarang hadiah.tak kira lah apa pon, janji tulus dari hati dan betol betol serious.jangan nanti bila ada peserta yang tuntut hadiah, korang pulak buat donno je.kesian dorang tau.sambil sambil tu, aku akan promote para para sponsor supaya lebih dikenali dan boleh merapatkan hubungan silaturahim sesama bloggers.tak gituuuu ^^ and ada juga sesuatu menanti para sponsor sekalian :)

sesiapa yang berminat untuk menjadi sponsor, boleh lah tinggalkan komen korang dalam ruangan komen entri nie atau PM aku di FACEBOOK atau email aku di pleurotuseryngii@yahoo.com.

kerjasama daripada korang amatlah aku harapkan  (",)










Comments

  1. AWAK , kat fb awak takde button message , macam mana nak sent PM

    ReplyDelete
  2. wahh .. segmen bestt ... eva singgah bace entry ^_^

    evadanial.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nak jugak jadi sponsor if ada nak buat giveaway nak cari sponsor leh ctc sis ye : s0undl4cks@gmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih