malam menayang body

Assalamualaikum ^^

dah lama tak ketemu sama korang neh.hehehe.mmuahh2 !! winduuuuu :P amacam ? gempakkk tak tajuk entri kali nie.hahaha.ce cita..ce cita..korang layan tak anugerah skrin semalam ? aku agak mesti ramai neh yang ternganga depan tv3 semalam kan.hahaha.mana taknya si dara cun2 belaka.si teruna smart2 semuanya.tapi sayanggggggggg...

si cun2 neh ramai yang berpakaian menjolok-jolok bijik mata.pakai baju ala2 tak cukup benang & kain.berkemban macam nak pi mandi pon ada.huhuhu.maaf cakap la.dorang berpakaian tp telanjang kan.setuju tak ? tau la body tuh cantik kan.slim macam miss universe la bagai,tapi yang nampak berlapis-lapis lemak tu camna ? adoihhhh.tak rasa malu ekk.huhuhu

yang si hensem2 neh tutup je semua kan.takdak pulak yang tak pakai baju.hahaha.sopan gituuuuu.smart pulak tuh.ngeeee^^ nak bergaya tu boleh,tak salah pon tp biarlah berpada-pada kan.ramai orang yang nengok.memang ada yang puji."wahhhh.chantek la dia neh","cun habes woooo", "kalau la gf aku lawa camneh","fuiyoooo.seksi nak mampos".tp jangan pulak tak sedar ada jugak yang ngutuk dalam hati.musuh dalam selimut sapa tau kan.jom renung-renungkan bersama :)






p/s : cantik tu anugerah Allah.sama2 la kita jaga dengan baik.terpulang pada diri sendiri untuk menilai mana yang baik & mana yang buruk :)





sumber : http://www.budiey.com

Comments

  1. retis & berkemban adlh sinonim..huhu

    ReplyDelete
  2. dah mcm mamia pulak.. tapi mamia balut sampai muka.. heHe

    ReplyDelete
  3. same je mcm lepas mandi.... xde beza dgn berkembn dgn towel even baju tu lawa... haish!

    ReplyDelete
  4. fuuuwoooo...kasian suami dorang atau bakal suami dornag......dosa mereka tu di tanggun suami mereka kan....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    www.cayob.com

    ReplyDelete
  5. done follow your blog...do follow me back...

    ReplyDelete
  6. wah, fida pong tergolong gak ker? hha

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih